Oriflame.cz, registrace, katalog, novinky

10.11.2012 15:42

Hledáte nějaký příhodný přivýdělek? Máte pocit, že kdykoliv si potřebujete koupit něco pěkného na líčení, tak narazíte na špatný produkt? Udělejte těmto zážitkům rychlý konec, řešení bude tak jednoduché! Postačí se zapsat a stát se kosmetickou poradkyní společnosti Oriflame.

Neexistuje nic snažšího než se stát poradkyní firmy Oriflame, stačí se jen registrovat a už získáte přístup ke perfektní kosmetice za výhodnou cenu. Kosmetika značky Oriflame je na trhu už mnoho roků a má za sebou mnoho nadšených klientů, tak se není nutné bát, že se podepíšete pod nekvalitní produkty.

Kromě toho, že budete získat přístup k naprostým novinkám, na vás čeká navíc celá řada bonusů. Největší výhodou bude zřejmě fakt, že budete mít slevu 30% na všechny produkty. Tento bonus je váš zisk při prodeji, která další firma vám nabídne tak vysoký podíl na zisku? Zřejmě byste hledali bezvýsledně, důvodem je i to, že obchod si zajišťujete sami. Není nutné se však ničeho bát, je totiž na vás kolik toho prodáte, když nic tak se nic neděje, ovšem vy pak také nic nevyděláte. Oriflame kosmetiku můžete dodávat všude, ať už jde o vaše kolegy, rodinu, čtenářky kroužek nebo i ordinaci vašeho lékaře, všechno záleží na vás.

V Oriflame si můžete užívat kosmetiky a o své oblíbené kousky se podělit s rodinou a přáteli. Najdete na našem webu